Prečo je len jeden z mojich zubov žltý?
Prečo je len jeden z mojich zubov žltý?

Video: Prečo je len jeden z mojich zubov žltý?

Video: Prečo je len jeden z mojich zubov žltý?
Video: Что НЕЛЬЗЯ делать с орхидеей? Дайте орхидее шанс не умереть... 2024, Júl
Anonim

Niekedy sa zub môže zdať viac sfarbený ako okolitý zuby pretože sa to zafarbilo. K zafarbeniu zubov môže dôjsť v dôsledku potravín a nápojov, ktoré konzumujeme, a určitých liekov, ktoré užívame. Ak jeden zub je mierne zafarbený, môže to jednoducho znamenať, že zub má škvrnu.

Tiež by ste mali vedieť, čo spôsobuje odfarbenie jedného zuba?

Spoločné dôvodov z zub zmena farby môže byť dôsledkom poškodenej skloviny a zub , zubné práce a škvrny spôsobil konzumáciou potravín, nápojov alebo tabaku. Korunky a fazety na rozdiel od prírodných nebielia bieliacimi prostriedkami zuby.

Po druhé, ako opravíte žlté zuby? Sóda bikarbóna a peroxid vodíka Použitie pasty zo sódy bikarbóny a peroxidu vodíka údajne odstraňuje nahromadený povlak a baktérie, aby sa zbavili škvŕn. Zmiešajte 1 polievkovú lyžicu sódy bikarbóny s 2 lyžicami peroxidu vodíka, aby vznikla pasta. Po použití tejto pasty si dôkladne vypláchnite ústa vodou.

Tiež sa pýtate, môžete mať žlté zuby opäť biele?

Dobrou správou je, že je možné ísť z žltá do biele zuby a v závislosti od metódy vy vyberte si, to môcť vykonať rýchlo alebo postupne.

Môžete opraviť zafarbenie zubov?

Bieliace vonkajšie Škvrny od zubov - Títo škvrny môžu zvyčajne sa odstránia v kancelárii zuby bielenie alebo vziať domov zuby bieliace súpravy. Môžeš tiež pomôže vyhnúť sa získaniu škvrny na prvom mieste vypláchnutím úst vodou po jedle zub farbenie jedla.

Odporúča: