Nafukuje vám grécky jogurt žalúdok?
Nafukuje vám grécky jogurt žalúdok?

Video: Nafukuje vám grécky jogurt žalúdok?

Video: Nafukuje vám grécky jogurt žalúdok?
Video: Typy zajakávačiek 2024, Júl
Anonim

grécky jogurt je už predtrávený, čo znamená, že mliečny cukor sa rozloží a zabezpečí, že nebudete mať rovnaký nadúvanie alebo plynatú reakciu môžete často musieť dojiť. Aktívne kultúry lactobacillus a acidophilus nájdené v jogurt môže zmierniť príznaky z nadúvania , tiež.

Tiež vedieť, môže jogurt pomôcť s nadúvaním?

JOGURT . Pravdepodobne už viete, že v ňom sú probiotiká – alebo dobré baktérie jogurt sú dobré pre vaše črevá. Pretože „dobré baktérie“udržujú váš tráviaci proces účinný, pomáha eliminovať nafukovať . Len sa uistite, že jogurt jete je obyčajné a neobsahuje žiadne sladidlá.

Tiež, prečo mi grécky jogurt dvíha žalúdok? Po prvé, obsahuje tuk, ktorý môže zvýšiť výskyt hnačky. Ďalším dôvodom je, že niektorí ľudia s IBS tiež netolerujú laktózu. To znamená, že vaše telo nemôže stráviť laktózu, ktorá je bežná v mliečnych výrobkoch. Pre týchto ľudí, jogurt môže zhoršiť príznaky, vrátane žalúdka bolesť, nadúvanie a plyn.

Jednoducho, je grécky jogurt dobrý na žalúdok?

grécky jogurt je plný probiotík. Probiotiká sú zdravé baktérie, ktoré môžu pomôcť posilniť váš imunitný systém a znížiť žalúdka problémy, ako je hnačka a bolesť. A rovnako ako stres a emócie môžu vyvolať žalúdka problémy, vaše črevá môžu vysielať signály aj naopak.

Prečo sa stále cítim nafúknutý a mám zväčšené brucho?

Nadúvanie je, keď tvoj brucho cíti opuchnutý po jedle (1). Zvyčajne je to spôsobené nadmernou tvorbou plynu alebo poruchami pohybu svalov tráviaceho systému (2). Nadúvanie môže často spôsobiť bolesť, nepohodlie a „vypchatosť“ pocit . Môže tiež urobiť váš žalúdka vyzerať väčší (3).

Odporúča: