Na čo je ipratropium albuterol?
Na čo je ipratropium albuterol?

Video: Na čo je ipratropium albuterol?

Video: Na čo je ipratropium albuterol?
Video: How to Prepare Albuterol and use it in a Nebulizer 2024, Júl
Anonim

DuoNeb® ( ipratropium bromid a albuterol sulfát) sa používa na liečbu zúženia dýchacích ciest (bronchospazmu), ku ktorému dochádza pri chronickej obštrukčnej chorobe pľúc (CHOCHP) u dospelých pacientov, ktorí potrebujú použiť viac ako jeden bronchodilatačný liek.

Keď to vezmeme do úvahy, je ipratropium albuterol steroid?

Combivent ( ipratropium bromid a albuterol sulfát) je inhalátor, ktorý je kombináciou anticholinergického bronchodilatátora a selektívneho beta2-adrenergného bronchodilatátora používaného na liečbu a prevenciu symptómov (sipot a dýchavičnosť) spôsobených prebiehajúcim pľúcnym ochorením (chronická obštrukčná choroba pľúc-CHOCHP)

je ipratropium lepšie ako albuterol? Výsledky našej štúdie potvrdzujú, že kombinácia s fixnou dávkou ipratropium bromid a albuterol síran je účinnejší ako albuterol samotný základ u pacientov s CHOCHP. Priemerná maximálna odozva bola o 26% až 28% vyššia v prípade kombinovaného aerosólu než pre albuterol.

Podobne sa dá opýtať, na čo sa používa ipratropium albuterol?

Ipratropium a albuterol kombinácia je zvyknutý pomáhajú kontrolovať symptómy pľúcnych chorôb, ako je astma, chronická bronchitída a emfyzém. Je to tiež zvyknutý liečiť zablokovanie prúdenia vzduchu a predchádzať zhoršeniu chronickej obštrukčnej choroby pľúc (CHOCHP) u pacientov, ktorí potrebujú iný liek.

Aký je obchodný názov pre ipratropium albuterol?

Albuterol/ipratropium je kombinovaný výrobok pozostávajúci z dvoch bronchodilatanciá , albuterol ( Proventil ; Ventolin ) a ipratropium (Atrovent), ktoré sa používajú na liečbu chronickej obštrukčnej choroby pľúc (bronchitída a emfyzém), ak existuje dôkaz kŕče (zúženia) dýchacích ciest (priedušiek).

Odporúča: