Obsah:

Ako znížim toleranciu alkoholu?
Ako znížim toleranciu alkoholu?

Video: Ako znížim toleranciu alkoholu?

Video: Ako znížim toleranciu alkoholu?
Video: Агрогороскоп с 23 по 26 марта 2022 года 2024, Júl
Anonim

Kroky k zníženiu vašej tolerancie na alkohol

  1. Krok 1: Identifikujte tvoj ciele, či už ich obmedziť tvoj alkohol konzumáciu, urobte si prestávku od alkohol alebo prestať pitie úplne.
  2. Krok 2: Úprimne vyhodnotte tvoj súčasná úroveň alkohol spotrebu a pravdepodobnosť, že sa u vás vyskytnú abstinenčné príznaky.

Je tiež možné znížiť vašu toleranciu voči alkoholu?

Našťastie, ak si to myslíš tvoja tolerancia stúpa, brániť sa je jednoduché: stačí dať tvoj telo pauzu od alkohol s niektorými alkohol -bezplatné dni každý týždeň. "Pre väčšinu ľudí môžete" resetovať " tvoj celého systému tým, že má alkohol "Voľné obdobie," hovorí doktor Sheron. "A ľudia sa kvôli tomu cítia lepšie."

Tiež viete, klesá vaša tolerancia na alkohol s vekom? Tolerancia sa zvyšuje s vek Tolerancia alkoholu - význam the množstvo, ktoré môžeme vypiť, než to na nás postihne - spravidla klesá u starších ľudí. Je to kvôli the zníženie telesnej tekutiny a the zvýšenie telesného tuku. Preto Krv Alkohol Koncentrácia (BAC) je vyššia.

Vzhľadom na to, prečo je moja tolerancia na alkohol taká vysoká?

V tom hrá rolu pohlavie, genetika a to, koľko vypijete tolerancia . Pohlavie a telesná hmotnosť jednoznačne ovplyvňujú to, ako jednotlivec toleruje alkohol . Muži majú tendenciu byť schopní piť viac ako ženy, než sa objavia opití. Väčší ľudia sa môžu napiť viac ako menší ľudia bez bezprostredných následkov.

Ako môžem rýchlo zvýšiť svoju toleranciu voči alkoholu?

Nie nealkoholické nápoje, voda. Snažte sa mať jeden pohár vody pre každého alkoholik nápoj, ktorý konzumujete. Je ťažké to urobiť a budete dosť často cikať, ale skúste. Čím viac schnete, tým ťažšie bude myslenie, a to vás zavedie po veľmi zlej ceste rýchlo.

Odporúča: