Čo sa stane s vašim telom, keď stratíte vedomie?
Čo sa stane s vašim telom, keď stratíte vedomie?

Video: Čo sa stane s vašim telom, keď stratíte vedomie?

Video: Čo sa stane s vašim telom, keď stratíte vedomie?
Video: Out-of body experiences, consciousness, and cognitive neuroprosthetics: Olaf Blanke at TEDxCHUV 2024, Jún
Anonim

Zatemnenie je a dočasný stav, ktorý ovplyvňuje tvoj Pamäť. Výpadky prúdu nastať, keď tvoje telo hladina alkoholu je vysoká. Alkohol zhoršuje tvoj schopnosť vytvárať nové spomienky v opitosti. To nevymaže spomienky vytvorené pred intoxikáciou.

Keď to vezmeme do úvahy, čo sa stane, keď bezdôvodne stratíte napájanie?

Väčšina nevysvetlených výpadky prúdu sú spôsobené synkopou Mnoho ľudí, vrátane lekárov, to predpokladá výpadky prúdu sú dôsledkom epileptických záchvatov, ale oveľa častejšie oni sú dôsledkom synkopy (vyslovuje sa sin-co-pee)-druh zatemnenie čo je spôsobené problémom s reguláciou krvného tlaku alebo niekedy so srdcom.

Za druhé, čo to znamená, keď stratíte vedomie? Výpadky prúdu sú obdobia bezvedomia alebo straty pamäte. Výpadky prúdu môže nastať v dôsledku poškodenia mozgu, vedľajších účinkov lieku, nadmernej konzumácie alkoholu alebo porúch ovplyvňujúcich funkciu mozgu, ako je epilepsia. Mdloby, tiež známe ako synkopa, sú termíny používané na označenie a zatemnenie.

Keď to vezmeme do úvahy, kam smeruje vaša myseľ, keď stratíte napájanie?

Tvoj Mozog na (príliš veľa) alkohole choď o niečo hlbšie, keď sú vystavení alkoholu, mozgové receptory, ktoré v hippocampuse vytvárajú spomienky, sa vypnú. Takže môžeš pamätajte si veci v 30 až 90-sekundovom „bezprostrednom“intervale pred zatemnenie , ale to je všetko.

Koľko stojí výpadok?

Tí, ktorí sú k tomu náchylnejší výpadky prúdu , začne ich však zažívať okolo 4-6 jednotiek alkoholu, najmä ak ich skonzumujete do jednej hodiny; čo dáva BAC danej osoby na 0,15 alebo vyšší. Pečeň dokáže spracovať iba jednu jednotku alkoholu za hodinu.

Odporúča: