Je pre vás tequila lepšia ako víno?
Je pre vás tequila lepšia ako víno?

Video: Je pre vás tequila lepšia ako víno?

Video: Je pre vás tequila lepšia ako víno?
Video: █▬█ █ ▀█▀Maco Mamuko Tequila HD 2013 2024, Júl
Anonim

Cesta vy piť svoje tequila záležitosti. Okrem toho, že chýba pridaný kukuričný sirup, „blanco tequila obsahuje nižšiu hladinu kongenérov než temní duchovia a červení víno , “Vysvetľuje Emily Han, bylinkárka a autorka časopisu Wild Drinks and Cocktails.

Podobne je pre vás tequila lepšia ako iný alkohol?

Žiadne štúdie nezistili priame výhody pitia tequila u ľudí. Ale aj tak, tequila môže byť a zdravšie voľba než iné koktaily alebo alkoholik nápoje. Niektoré pozoruhodné výživové poznámky: Čistá agáve tequila (100 percent agáve) má nízky obsah cukru.

Následne je otázkou, prečo je tequila najlepší alkohol? Látka v tequila rastlina, agáve tequilana, zlepšuje vstrebávanie vápnika a horčíka, minerálov, ktoré podporujú zdravie kostí. Agáve tequila Rastlina obsahuje vysoké množstvo inzulínu, ktorý rastom vyvoláva lepšie trávenie dobre baktérie.

Aký je potom najzdravší alkohol?

  • Tequila a Mezcal (viazané): „Kvalitná tequila (vyrobená zo 100-percentného agáve) je mojou najlepšou voľbou pre najzdravší tvrdý alkohol,“hovorí Friedman.
  • Brandy: „Brandy obsahuje vitamín C a antioxidanty zdravé pre srdce,“hovorí Friedman.

Aký alkohol je pre vašu pečeň najľahší?

Bellion Vodka je prvý komerčne vyrábaný alkohol s technológiou NTX - zmes glycyrrhizínu, manitolu a sorbanu draselného, o ktorej je klinicky dokázané, že je pre vašu pečeň jednoduchšia.

Odporúča: