Donúti vás kakanie Colyte?
Donúti vás kakanie Colyte?

Video: Donúti vás kakanie Colyte?

Video: Donúti vás kakanie Colyte?
Video: Катание на горных лыжах | Как научиться кататься на горных лыжах 2024, Júl
Anonim

Je to laxatívum, ktoré pôsobí tak, že do hrubého čreva nasáva veľké množstvo vody. Tento efekt má za následok vodnaté pohyby čriev. Vymazávanie stolica z čriev pomáha vášmu lekárovi lepšie preskúmať črevá počas vášho postupu.

Je týmto spôsobom CoLyte preháňadlo?

Roztok polyetylénglykolu (PEG) a elektrolytov sa používa na čistenie hrubého čreva (čreva) pred určitými lekárskymi testami (napr. Kolonoskopia, röntgenové vyšetrenie klystírom) alebo chirurgickým zákrokom na hrubom čreve. Roztok PEG-elektrolytu je a preháňadlo . Funguje to tak, že spôsobíte hnačku na čistenie hrubého čreva.

Tiež, ako dlho po vypití GaviLyte budem kakať? Urob nie piť GaviLyte -C, ak od posledného jedla pevného jedla uplynula menej ako 1 hodina. Na dosiahnutie najlepších výsledkov užívajte liek 2 až 4 hodiny po naposledy si jedol. Prvý vodnatý stolica by mala objavia do 1 hodiny po žačni pitie GaviLyte -C.

Podľa toho, ako dlho budem kakať po užití CoLyte?

Prvý pohyb čriev by mal nastať približne 1 hodinu po začiatok CoLyte ® administratívy. Správa CoLyte ® by mal pokračovať až do vodnatého stolica je číry a bez pevných látok.

Musíte vypiť celý CoLyte?

Piť asi jeden 8 uncový pohár každých 10 minút do 2 litrov mať boli spotrebované Je veľmi dôležité, aby piť 2 litre Colyte večer pred skúškou. Môžeš tiež piť akékoľvek ďalšie číre kvapaliny po máš hotové 2 litre ty príprava do polnoci.

Odporúča: